Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kertész Botond(Hári Richárd)


Kertész Botond a legidősebb Kertész gyerek, Bálint fia. Jóképű, vagány fickó, meglehetősen kellemes személyiséggel. Kedvességével ki tud mászni nehéz helyzetekből, illetve könnyedén bekerül csinos hölgyek kegyeibe. Éles eszét inkább huncutságok kigondolására használja, mintsem hogy tanulásban kamatoztassa. Annak köszönhetően, hogy Bálint nevelte, több szempontból érettebb a kortársainál. Sok országban járt, rengeteg kalandon ment keresztül. Ezek nem voltak mindig kellemes élmények, viszont izgalmasak annál inkább. Az apjával történt utazgatások következtében Botond nyíltszívű ember, ezen kívül igazi ezermester.

Kertész Vilmos(Várkonyi András)

 bácsi a fociból, egykori hivatásából „kiöregedett”, tehát úgy gondolja, hogy lényeges dolgok már nem történhetnek vele. Szereti, ha családja körül rendben van minden, ám a legritkább esetben fordul elő, hogy ő maga intéz el valamit. A világ lustája. A sörnek képtelen ellenállni, cserébe viszont nap, mint nap végighallgatja felesége, Magdika véget nem érő csacsogását. Azt viszont nehezen viseli, hogy kedves felesége minden pillanatát ellenőrzi, számon tartja, s folyton a munkával gyötri. Noha négy gyermeke is van: Mónika, Géza, Bálint és Ildikó, sorsuk alakulásával nem különösebben foglalkozik. Vili bácsi jó kedélyű ember, aki azt sem bánja, ha a háta mögött megmosolyogják, vagy ha saját viccein csak maga nevet.

Kertész Magdi(Fodor Zsóka)

Az egykori nevelőintézet állandó gárdájának tagja. Éveken át gondnokként dolgozik ott, ám szívósságával egészen a segédnevelői állásig küzdi fel magát. Szerény karrierjénél már csak lakhatási körülményei szegényesebbek, ez éjjel-nappal nyomasztja. Berényi Zoltán, a vállalkozóvá vált egykori lelenc segítségével oldódik meg ez a kérdés. Zoltán ugyanis gondnoki lakást kínál nekik a felújított Vakerban. Magdika halálosan szerelmes kiöregedett, kissé lump futballista férjébe, Vili bácsiba. Jaj, annak a nőnek, aki közel merészkedik hozzá! Magdus továbbá mindent megtesz azért, hogy munkát szerezzen Vilmosnak, többnyire hiába. Gyerekeit anyatigrisként óvja. Odavan a pletykákért, imád fontoskodni. De ha kell, lehet rá számítani.

Kertész Mónika(Farkasházi Réka)

Lehet, hogy egyszer ő viszi majd legtöbbre a Kertész családból, hiszen már diplomás nő, aki a Közgazdasági Egyetemen végzett. Eredetileg a szüleivel él, de ki nem állhatja, hogy irányítani akarják. Hogy kitörjön a család szorításából, mindenféle munkát elvállal. Például ő a könyvelője a Rózsa Kávéházat üzemeltető Szilágyiaknak, de rajtuk kívül még 16 ügyfele van. Felelősségteljes, jövedelmét beosztja. Ma már telik albérletre. Testvéreivel, különösen Gézával, állandó nézeteltérése van. Mónika bátran kimondja véleményét. Ha valódi nőként kezelik, szinte elérzékenyül. Vőlegénye, Szilágyi Lóránt váratlan halála után nehezen talál magára, pedig sokan megfordulnak utána.

Kertész Géza(Németh Kristóf)

Kisportolt, magas, jóképű, kemény fickó. Mindig rosszban sántikál, de nincs elég sütnivalója. Az öklével viszont igen jól bánik, általában nem állnak le vele vitatkozni. Sosem jár messze attól, hogy összetűzésbe kerüljön a törvénnyel. Két évet húzott le a sitten, részben egy olyan bűnért (emberölés), amit nem ő követett el. A börtönből kiszabadulva újabb és újabb stikliken töri a fejét. Belekeveredik pénzhamisításba, emberrablásba és lopásba – valahogy mindig megússza a dolgot. A lányok mindig is imádták. Fergeteges dumájával képes bármilyen típusú nő fejét elcsavarni. Még Szilágyi Andreát is sikerült behálóznia, ám azt már nem tudja megbocsátani szerelmének, hogy félrelépett Miklóssal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

petofi sandor 2

(nandi , 2009.12.31 22:15)

nekem az egeesz csapat de legjobban linda szabi zsofi stb tecenek
de remelem h enis olyan jol fogog jatszani mert en leszek a foszereplo

campuluj 33 secele

(erika, 2009.12.31 22:12)

nekem az egesz csaptn tecik

krisztina 2009. 08.24

(Hári Richárd, 2009.08.24 17:44)

Barátok köztben botond a leghelyesebb fiú! imádni való!! aza sunyi szem! az a legjobb...

Hári Rihárd

(Csábri Andrea, 2009.07.02 16:03)

Szerintem Ricsi a legjobb szinész a barátok közben és nekem ö a kedvencem helyes aranyos eni valo jóképü cukorfalat nem találok szavakat édes

Szia Csilla!

(Timi-az oldal szerkesztője!, 2009.01.24 23:21)

Szia Csilla! Látom tájszólásod van xD Köszi a dícséretet bár nem minden így van,ha kotyog annak van oka is :) xD

4080 HAJDÚNÁNÁS ATTILA UT 52 B

(PÁLFI CSILLA, 2008.12.27 14:38)

SZIASZTOK NAGYON JÓ A MŰSOR ÉS TIK IS NAGYON JÓK VAGYTOK. SZOKTAM NÉZNI
MINDEN NAP ÉS MAGDINÉNI TE MINDIG MEGTUTSZVALAMIT ÉS MINDIG EL KOTYOGOD
BOCSI EZÉR A SZÓÉR ( KOTYOGÓL ) ÉN CSILLA VAGYOK.